Adnan Januzaj plaćeniji od Ronalda, Runija...

Belgijski vunderkind, 18-godišnji fudbaler čiji su koreni na Kosovu i Metohiji potpisao je ugovor koji mu garantuje 60.000 funti nedeljne plate, ali koja u narednih pet godina može rasti do 80.000

Adnan Januzaj, tinejdžer čiji otac i dalje intrigira nekoliko zemalja prolongirajući odluku za koju će njegov sin igrati, postao je najplaćeniji tinejdžer u istoriji Mančester junajteda.

Zvanično, belgijski vunderkind, 18-godišnji fudbaler čiji su koreni na Kosovu i Metohiji potpisao je ugovor koji mu garantuje 60.000 funti nedeljne plate, ali koja u narednih pet godina može rasti do 80.000!

Potpisom ovakvog ugovora Januzaj je postao plaćeniji od Kristijana Ronalda i Vejna Runija, ali i mladih zvezda Engleske Denija Velbeka, Krisa Smolinga, Fila Džounsa i Toma Kleverlija. Biće da je ovo pokušaj Junajteda da privoli ovog igrača da zaigra za reprezentaciju "tri lava"?

- Januzaj je ekstreman talenat koji je sve impresionirao kontinuitetom igara. Njegov balans, želja i sposobnost da pobedi protivnika je neverovatna za dečaka njegovih godina - rekao je Ed Vudvard, direktor Mančester junajteda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)