SLAVIŠA STOJANOVIĆ "PREŽIVEO": Ostaje u Zvezdi, bar još neki dan do nove sednice UO!

Potpredsednik Ivica Tončev izjavio da će u narednih nekoliko dana biti održana nova sednica Upravnog odbora na kojoj će se razgovarati o statusu slovenačkog stručnjaka, a ostale promene biće predmet Skupštine kluba, koja će se održati 25. oktobra

Preživeo je Vračar i Banovo brdo, pa i Upravni odbor. Slovenački stručnjak Slaviša Stojanović i dalje je trener Crvene zvezde, bar još koji dan. Posle jednog od najlošijih startova u istoriji, uprava kluba sa "Marakane" nije, kao što se očekivalo, presekla i smenila šefa struke.

- U narednih nekoliko dana biće ponovo zakazan Uprvani odbor na kojem će se razgovarati o treneru Slaviši Stojanoviću. Što se tiče ostalih promena sve će biti poznato 25. oktobra na Skupštini kluba. Mogu samo da vam kažem da ovako više ne može. Niko ne može biti u upravi Zvezde samo zbog toga da bi glasao. Potrebni su novi ljudi koji će doneti promene i kapital u klub. Na skupštini kluba sve će biti mnogo jasnije - izjavio je potpredsednik "crveno-belih" Ivica Tončev, otkrivši da Slaviša Stojanović nije bio predmet današnje rasprave.

(M. M.- A. Č.)