GOGIĆ O ZVEZDI: Vratio sam se u najveći klub na ovim prostorima!

Zvezdin spasilac iz Uba Goran Gogić smatra da je Voždovac nezgodan protivnik, ali da "crveno-beli" idu na Vračar po ceo plen

Prošao je sve mlađe kategorije Crvene Zvezde Goran Gogić, no sticaj okolnosti ga je odveo na neku drugu stranu, na leto je stigao iz Jagodine zajednom sa mladom golmanskom nadom Rajkovićem i, kako je sam rekao, po drugi put je ostvario veliki san.

Ove sezone debitovao je kraje susreta protiv Radničkog u Kragujevcu, a na prijateljskoj utakmici protiv Jedinstva iz Uba dobio veću minutažu i izjednačujućim golom spasao "crveno-bele" druge velike sramote u nizu. Sada sa pravom očekuje veću minutažu.

- Vratio sam se u najveći klub na ovim prostorima, saigrači su me odlično prihvatili i još uvek sam pod utiscima zbog povratka. Jedino što za sada ne ide po planu su rezultati, ali verujem da će vrlo brzo kvalitet koji posedujemo doći do izražaja i da će sve doći na svoje mesto - rekao je Gogić.

Strateg Zvezde Slaviša Stojanović nije mogao biti zadovoljan remijem protiv dosta slabijeg protivnika, kritikovao je sve fudbalere osim, kako je tom prilikom rekao, pojedinaca koji su zadovoljili. Među tim pojedincima svakako je bio i 27-godišnji vezista.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)