POVRATAK SREDNJEG PRSTA! Štepanek se sa Česima vraća u Arenu! (VIDEO)

Možemo samo da pretpostavimo kakav će doček imati češki teniseri u novembru s obzirom na ponašanje iskusnog tenisera u prošlogodišnjem duelu sa Tipsarevićem

Došlo je vreme za osvetu! I za aprilski poraz 2012. godine i za seljački gest Radeka Štepaneka kada je srpskom teniseru Janku Tipsareviću pokazao srednji prst.

Sada, skoro godinu i po dana posle, sudbina je htela da se u finalu Dejvis kupa ponovo sastanu teniseri Srbije i Češke, koji su bili bolji od Argentinaca. Prethodni put kada su Česi gostovali u ''Areni'', srpski tim se okitio ''salatarom''.

Bilo je to 2010. godine, ali mnogo veću buku i prašinu podigao je četvrtfinalni susret prošle godine koji je obeležio skandalozan potez Štepaneka, koji je Tipsareviću pokazao srednji prst umesto da mu čestita pobedu.

Srbija je tada, bez Novaka u sastavu, poražena i osramoćena ponašanjem Štepaneka, ali je vreme za osvetu očigledno došlo. Naravno, ne za ponašanje jer su srpski teniseri, ipak, gospoda, nego za bolan poraz u Pragu.

Samo, ovoga puta Česi će s druge strane mreže imati za protivnika najboljeg tenisera sveta potpomognuti silno motivisanim Tipsarevićem, kao i Zimonjićem i Bozoljcem. Nažalost, Troicki je suspendovan, ali se svi u taboru srpskog tima nadaju da će Viktor biti sa timom u finalu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)