Zašto Ronaldo nije došao da čestita Riberiju!?

Portugalac se nije pojavio na dodeli priznanja za najboljeg igrača Evrope, koje je pripalo Francuzu, iako je i on bio kandidovan, a prilično loš izgovor je bio da mora da odigra prijateljski meč za Real protiv La Korunje

Fudbaler Bajerna Frank Riberi dobio je trofej "Teresa Herera" za najboljeg igrača Evrope na ceremoniji koja je protekla bez asa Real Madrida Kristijana Ronalda!

Portugalac je opet izbegao susret sa velikim rivalom iz Barselone Leom Mesijem i nije se pojavio na ceremoniji dodele nagrade za sezonu 2012/13, iako je bio uz Riberija i Mesija jedan od kandidata za laskavo priznanje.

Iako je najavljeno da će Ronaldo doći, jer je bio kandidat za nagradu, Portugalac je u poslednjem trenutku odustao. Kako su u klubu objasnili, fudbaler je uvršten u tim za prijateljsku utakmicu Reala protiv La Korunje, pa nije mogao u isto vreme da bude na dva mesta.

Zanimljivo je da je Ronaldo i prošle godine propustio dodelu kada je priznanje dobio Ćavi Injiesta, a umesto njega trofej preuzeo Leo Mesi.

(Telegraf.rs/Tanjug)