UO ZVEZDE: Urediti srpski fudbal u što kraćem roku!

Odobreno je i zaključenje profesinalnih ugovora, po sprovođenju lekarskih pregleda, sa igračima Predragom Rajkovićem i Goranom Gogićem.

Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda izrazio je jedinstven stav da se prilike u Fudbalskom savezu Srbije urede u skladu sa statutom i važećim propisima u najkraćem mogućem roku, a takođe je podržan protest zbog kojeg većina klubova Jelen Supelige namerno kasni na utakmice.

Razmatrajući novonastalu situaciju u fudbalskoj Srbiji UO "crveno-belih" je pružio punu podršku predsedniku i potpredsednicima kluba i konstatovao da je akcija koju je Crvena zvezda pokrenula zajedno sa ostalim klubovima Superlige bila opravdana.

UO vicešampiona Srbije razmatrao je i tekuća sportska i finansijska pitanja kluba, kao i sve sportsko-takmičarske aspekte koji očekuju Crvenu zvezdu u narednom periodu.

Saglasno tome, odobreno je zaključenje profesinalnih ugovora, po sprovođenju lekarskih pregleda, sa igračima Predragom Rajkovićem i Goranom Gogićem.

Posle inicijative Crvene zvezde da klubovi počnu utakmice sa šest minuta zakašnjenja u znak protesta protiv stanja u domaćem fudbalu i kao podrška zahtevima za promene u fudbalskoj organizaciji, predsednik FSS-a Tomislav Karadžić u nedelju je najavio da se povlači sa te funkcije po završetku jesenjeg dela sezone u nacionalnoj Superligi.

(Tanjug)