NIKOLIĆ: Na Šerif po receptu iz Burse! (VIDEO)

Trener fudbalera Vojvodine istakao je da su u prvoj utakmici baraža za Ligu Evrope njegovi fudbaleri upoznali protivnika i da je sada slična situacija kao što je bila sa Bursasporom u prethodnom kolu

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je da njegova ekipa u revanšu baraža za Ligu Evrope protiv moldavskog Šerifa mora da pokaže da zna šta hoće kako bi došla do grupne faze takmičenja.

- Preostalo je samo 90 minuta tokom kojih ćemo pokušati da ostvarimo ono u šta niko nije verovao i o čemu niko nije želeo ni da priča, a to je plasman u grupnu fazu Lige Evrope, što je zaista pravi podvig - rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, rezultat od 1:1 u prvoj utakmici, daje lepe šanse gostujućoj ekipi, iako se, kako je kazao, na prvi pogled čini da je domaćin u prednosti.

- Znamo da moramo da postignemo gol i na taj način i pripremamo utakmicu. Situacija pred revanš sa Šerifom je slična onoj u kojoj smo bili pred drugi meč sa Bursasporom, s tim što smo u malo boljem položaju, jer je tada protivnik u Novom Sadu postigao dva gola - kazao je trener novosadskog superligaša.

Nikolić je istakao da njegovi igrači u prestojećem meču u Moldaviji mnogu mnogo da dobiju, a sa druge strane nemaju šta da izgube, jer su već ostvarili veliki uspeh u kvalifikacijama za Ligu Evrope, te da zbog toga u meč ulaže bez pritiska.

- U prvoj utakmici smo upoznali protivnika i znamo da se radi o izuzetno čvrstoj ekipi, fizički izuzetno jakoj koja ima vrlo malo slabih tačaka. Dobra stvar za nas je što u revanšu pravo nastupa nemaju dva Brazilca, Kadu i Lukanor, koji su glavne poluge u napadu Šerifa - rekao je Nikolić.

- U revanš ulazimo maksimalno koncentrisani. Ukoliko popravimo neke stvari, kao što je konfuzija koju smo pokazali u prvom poluvremenu prve utakmice, onda verujem da možemo doći do povoljnog rezultata - rekao je Leković.

Revanš meč Šerif - Vojvodina igra se u Tiraspolju u četvrtak od 19 sati po srednjeevropskom vremenu.

(Tanjug)