Zvezdaši, pogledajte kako se uigravaju Šilb i Dženkins! (VIDEO)

Zvezdini Amerikanci već počeli sa uvežbavanjem međusobne saradnje, a na treningu na Zlatiboru prikazali su kretnju koja će ih krasiti u napadu

Nova pojačanja Crvene zvezde, Blejk Šilb i Čarls Dženkins, predstavljaće ozbiljnu snagu u spoljnoj liniji "crveno-belih". Štaviše, verovatno će rezultati kluba umnogome zavisiti od njihove saradnje.

Zato je uigravanje plejmejkera Dženkinsa i krilnog igrača Šilba počelo već na Zlatiboru na prvim zajedničkim treninzima sa ekipom.

Telegraf nije propustio priliku da vam dočara kako dvojica zvučnih pojačanja funkcionišu međusobno na parketu tek što su se priključili pripremama.

Blejk Šilb je oduševljen timom Zvezde i veruje da će do početka sezone ekipa uspeti da se uigra i da napravi dobru atmosferu.

-  Mnogo energije osećam na treningu, poznajem rad u Evropi i mislim da svi zajedno možemo da napredujemo - kaže Šilb za Telegraf, i dodaje:

- Treba da izgradimo međusobnu atmosferu i da razvijemo saradnju, ne samo Dženkins i ja, već i sa ostalim igračima. Zato i radimo od početka na toj saradnji i stvaranju tandema. Dženkins i ja smo novi i moramo da se adptiramo na ekipu - rekao je Šilb.

(D. S.)