RAŠOVIĆ: Da pokažemo da smo bolji od Tuna!

Trener Partizana istakao je pred prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope da je dobro analizirao igru švajcarske ekipe, dodajući da ona sigurno neće biti lak rival

Vuk Rašović je ubeđen da bi pobeda protiv Tuna u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope pokrenula seriju dobrih partija, a najbolji način za to je totalna ofanziva koju je najavio trener Partizana.

- Očekujem sutra dobru utakmicu, pobeda bi mnogo značila ekipi na rezultatskom i psihološkom planu i pomogla bi nam da izađemo iz kruga u kojem se trenutno nalazimo. Samo jedna pobeda će nam pomoći da krenemo sa dobrim partijama -  rekao je Rašović na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Partizan u prvih šest takmičarskih utakmica ove sezone ima samo jedan trijumf, protiv Novog Pazara na startu Superlige Srbije. Rašović je istakao da je dobro analizirao igru švajcarske ekipe i naveo da ona sigurno neće biti lak rival.

- Radi se o iskusnom timu koji zna da igra na rezultat. Međutim, moramo da budemo svesni da imamo dve utakmice. Želimo da pokažemo da smo bolji i da se plasiramo u Ligu Evrope. Imaju dobru transformaciju, dobre kontranapade i polukontranapade i moramo da zaustavimo njihove napadače - istakao je trener crno-belih.

Utakmica između Partizana i Tuna igra se sutra od 20.30 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)