Novi talenti u Partizanu!

Igrači iz generacije '96, Miroslav Bogosavac iz Sirmiuma iz Sremske Mitrovice i Miladin Stevanović iz Bijeljine potpisali su prve profesionalne ugovore sa crno-belima

Fudbalski klub Partizan dobio je dva nova igrača s obzirom da su prve profesionalne ugovore sa crno-belima potpisali Miladin Stevanović (11.2.1996.), štoper i Miroslav Bogosavac  (14.10.1996.), levi bek. Ugovori su potpisani na tri godine jer su fudbaleri još uvek maloletni pa nisu bili u mogućnosti da potpišu dužu vernost crno-belima.

Obojica fudbalera su stigli u Partizan 2008. godine – Bogosavac iz Sirmiuma iz  Sremske Mitrovice, a Stevanović iz Bijeljine. Sledi im kaljenje u Teleoptiku  gde će se kroz igru u I ligi Srbije pripremati za eventualni prelazak u prvi tim Partizana.

Iako uprava Partizana potpisivanjem prvih profesionalnih ugovora sa Stevanovićem i Bogosavcem pokušava da kupi navijače Partizana, najbolji igrači iz generacije '96, Radonjić, Andrija Živković, Danilo Pantić još uvek nisu potpisali ugovor sa crno-belima.

(Telegraf.rs)