Duda se još nada Lučiću, poveo ga u Francusku!

Selektor reprezentacije Srbije očekuje potpuni povratak u tim bivšeg kapitena Partizana, koji se posle oporavka od povrede našao na spisku putnika za pripremne utakmice protiv Francuske i Gruzije

Košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je u francuski Antib gde će u četvrtak i petak odigrati nove kontrolne utakmice u okviru priprema za Evropsko prvenstvo u Sloveniji. Među 14 igrača koje je Dušan Ivković poveo našao se i Vladimir Lučić, koji će odigrati drugi meč u reprezentativnom dresu, dok su u Beogradu zbog povreda ostali Miloš Teodosić i Nemanja Nedović.

- Turnirom u Antibu počinjemo drugi deo pripremnih utakmica za Evropsko prvenstvo. Voleo bih da smo u kompletnom sastavu, ali Teodosić i Nedović su morali da ostanu u Beogradu. Takođe, na turniru u Francuskoj praktično će da debituje Vladimir Lučić, koji nije odigrao nijednu kontrolnu utakmicu, dok je Vasilije Micić ulazio u igru samo 10 minuta protiv selekcije Rusije. Imamo još dosta posla, prostora za napredak, stvaranje timske igre, na čemu ćemo još više raditi po povratku u Beograd - rekao je Ivković.

(Tanjug)