RTS i Prva "iskulirali" Mihine orlove!

Prenos prijateljske fudbalske utakmice Srbija-Kolumbija možete pratiti na Euro Sportu 2, dok RTS i Prva televizija u vreme meča puštaju serije

Fudbalska reprezentacija Srbije protiv Kolumbije od 20 časova igra prijateljski meč u Barseloni u sklopu poslednje provere pred završnicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu. Direktan prenos možete pratiti na kanalu Euro Sport 2, ali i na Telegrafu.

S obzirom na mizerne šanse da naši najbolji fudbaleri sledeće godine zaigraju u Brazilu, na prvom i drugom programu nacionalne televizije (RTS) u vreme meča možete da pogledate novu epizodu serije "Policajca sa Petlovog brda", odnosno emisiju posvećenu 60 godina Crkve Svete Trojice.

Ni Prva televizija koja je prenosila nekoliko mečeva u kvalifikacijama, između ostalih i derbi meč Hrvatska-Srbija, takođe se nije odlučila da otkupi prava za prijateljsku utakmicu sa Kolumbijom, pa u 20 sati možete pogledati seriju Kako prolazi vreme.

Da li će Mihini "orlovi" pobedom dokazati da su zaslužili prenos na RTS-u ili Prvoj, i kada im ne ide najbolje, saznajte na Telegrafu!

(Telegraf.rs)