VESIĆ: Nek se senilni Tomislav dogovori ko mu je kriv!

Bivši funkcioner Crvene zvezde rekao je da predsednik FSS ne može da mu deli lekcije i da je poslednji koji može da govori o poštenju

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić prvobitno je izjavio da iza saopštenja Crvene zvezde, kojim se oštro kritikuje rad saveza i preti istupanjem iz lige, stoji potpredsenik kluba Nebojša Čović, ali i predsednik OFK Beograda Zvezdan Terzić, s kojim je prvi čovek FSS odavno u ratu. Dan kasnije, Karadžić je istakao da je ipak bivši Zvezdin funkcioner Goran Vesić glavni inspirator za saopštenje sa "Marakane".

Zbog neusaglašenih izjava, Vesić je za Karadžića u izjavi za "Informer" rekao da je senilan i da je poslednji koji treba da govori o poštenju.

- Meni je žao Karadžića, izgleda da je toliko senilan da mu se svaki dan neko drugi priviđa. Jednom Nebojša Čović, drugi put Slaviša Kokeza, a treći put ja. Neka se jednom senilni Tomislav dogovori sa starim Karadžićem dogovori ko mu je kriv. Što se tiče saopštenja Crvene zvezde, kao član sa urednom plaćenom članarinom, podržavam ono što je u njemu saopštio Upravni odbor. Za sve ostalo mogu da kažem - samo nemoj on da mi deli lekcije. Da parafraziram onu narodnu - ko o čemu, vojnik o skraćenju i Karadžić o poštenju - rekao je Vesić.

(Telegraf.rs/Informer)