DŽAJIĆ: Apsolutno stojim iza saopštenja! Ne želimo da budemo deo lakrdije!

Predsednik Crvene zvezde izjave da on ne stoji iza saopštenja kluba okarakterisao kao netačne i istakao da ona nisu uopšte bila uperena protiv Partizana

Bez obzira na lagani pad temperature u ovim toplim avgustovskim danima početak Jelen Superlige je očigledno nikad vreliji. Skandal u Humskoj posle meča Partizana i Novog Pazara otvorio je pandorinu kutiju srpskog fudbala posle čega ništa više neće biti isto.

Svakako prvi klub koji je ubrzo nakon meča u Humskoj ustao protiv predsednika FSS Tomislava Karadžića, označenog kao glavnog krivca, i zatražio velike promene bila je Crvena zvezda koja je svojim prvim saopštenjem pripretila i da će istupiti iz lige.

Iako se u prvi mah činilo da saopštenja sa ''Marakane'' ne dolaze od predsednika Zvezde Dragana Džajića, na šta je jasno aludirao sam Karadžić, prvi čovek ''crveno - belih'' ne krije da je potpuno saglasan sa saopštenjem kluba i da apsolutno stoji iza njih.

- Videćemo koliko će vremena proći. Ne očekujem da se išta desi preko noći. Pustimo da proe vreme pa ćemo i mi videti kakvi su nam koraci.

(Telegraf.rs/Kurir)