ŠPANOVIĆ: Sad tek verujem da sam napravila uspeh! (FOTO)

- Tek kad sam vas videla sve na aerodromu shvatila sam šta sam uradila. Želim da ovo bude početak nečeg lepog i da uživamo uspehu celog naroda i mom ličnom - rekla je srpska atletičarka

Srpska atletičarka, Ivana Španović, osvajačica bronzane medalje u skoku u dalj na SP u Moskvi, istakla je da je, tek na aerodromu Beograd, kada je videla ljude koji su je dočekali, počela da veruje da je napravila istorijski uspeh.

- Doživela sam svoj san ulaskom na aerodrom, kada sam vas videla sve ovde. Počinjem da verujem da sam ostvarila istorisjki uspeh. Želim da  ovo bude početak nečeg lepog i da uživamo uspehu celog naroda i mom ličnom - rekla je Ivana na konferenciji za medije.

- Koliko god da je Srbija pružala mnogo i nije tražila ništa zauzvrat, ovo je pravi način da joj uzvratim - poručila je osvajačica bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Moskvi.

Državni sekretar za sport Predrag Peruničić rekao je da je pred svetsko prvenstvo razgovarao sa generalnim sekretarom AŠ Slobodanom Brankovićem i da su tada pominjali mogućnost da se već na ovogodišnjem šampionatu Srbija okiti prvom medaljom u istoriji.

(D. Šarac)