TRANSFERI & TRAČEVI: Flert Juventusa i Kolarova, Lacio kupovao u Barseloni!

Miroslav Đukić želi da dovede fudbalera Verder Bremena Marka Arnautovića u Valensiju, kapiten SAD Klint Dempsi prešao iz Totenhema u Sijetl Sanderse

Klubovi su i ovog transfer-dana bili aktivni. Juventus ne odustaje od Kolarova, Ljajić pregovarao sa Milanom, trener Levskog Slaviša Jokanović pokušava da dovede dva fudbalera Totenhema, Lacio doveo talentovanog 17-godišnjaka iz Barselone!

TRANSFERI

Klint Dempsi

Bivši fudbaler Totenhema Klint Dempsi se vraća u MLS ligu. Prešao je Sijetl Sanderse za 6 miliona evra. Ovaj 30-godišnji fudbaler je za 28 mečeva koliko je odigrao za Totenhem postigao sedam golova. Više šansi mu je davao Fulam za koji je na 184 utakmica 50 puta bio strelac. Treba napomenuti da je Dempsi i kapiten SAD.

Kristijan Sebaljos i Dejvid Bentli

Trener Levskog Slaviša Jokanović izjasnio se da želi da dovede dvojcu igrača Totinhema u bugarski klub. Sebaljos je u premijerligaškom klubu od 2011. godine kada je došao iz B tima Barselone, a Bentli je krilni napadač koji je došao iz Arsenala 2008.

- Postoji interesovanje, ali za informacije na tu temu moraćete da pitate Naska Sirakova. Očekujem novosti naredne nedelje - rekao je srpski stručnjak.

(Telegraf.rs)