MUTA NIKOLIĆ: Uz Dinkića sam do groba!

"Mlađan je moj veliki prijatelj i ja sam uvek uz njega, čak i kada nije na vlasti, kao što je i on uvek do sada bio uz mene i Radnički", poručuje trener Kragujevčana

Trener Radničkog iz Kragujevca, Miroslav Muta Nikolić, kaže da će uvek biti uz Mlađana Dinkića bio on u vlasti ili ne! Nikolić je istakao da se nikad ne odriče prijatelja, i izrazio uvrenje da se odlazak ministra finansija i privrednog razvoja iz Vlade Srbije neće negativno odraziti na finansiranje Radničkog.

Naime, poznato je da je Dinkić, inače počasni predsednik Kragujevčana, mnogo doprineo da klub ima stabilno finansiranje dovođenjem sponzora, pre svih kompanije FIAT. Njegov odlazak iz vlasti mogao bi da uzdrma finansiranje Šumadinaca, jer je dosta sponzora došlo u klub na njegov poziv.

NE ODRIČE SE PRIJATELJA

- Dinkić je moj veliki prijatelj, dolazi mi na slavu svake godine i bio je uz mene uvek, kao i uz Radnički. I kada nije bio u vlasti i kada je u vlasti, uvek je uz nas i ja verujem da će tako biti i dalje. Zato sam ja uvek uz njega i sada kada nije u vlasti, ma uz njega sam do groba - rekao je u svom prepoznatljivom fazonu Nikolić za Telegraf, i dodao:

- Doveli smo neke igrače, plan je da dovedemo još beka, krilo, krilnog centra i dve "petice". Videćemo, mislim da mladi igrači mogu da se afirmišu kroz Radnički, jer igramo ABA ligu i Evrokup.

- Jadranska će biti izuzetno jaka, svi se pojačavaju Cibona, Olimpija, Cedevita, Crvena zvezda, tu je Partizan. Ja se nadam da mi možemo da budemo u sredini tabele - poručio je strateg Radničkog.

(D. Stojmenović)