GDE ĆE TEO: Odbio Memfis i 6 miliona dolara da bi ostao u CSKA!

- Memfis je pre nekoliko nedelja dao konkretan predlog da Teodosić dođe u Grizlise ponudivši mu ugovor. Međutim, Miloš je odbio šest miliona dolara za sezonu, rekavši da želi da osvoji Evroligu sa CSKA - rekao je njegov menadžer

Menadžer Miloša Teodosića, povređenog plejmejkera srpske košarkaške reprezentacije, Nikolaos Locos rekao je ruskoj agenciji ITAR-TASS da Miloš nije potpisao nikakav ugovor sa istanbulskim Fenerbahčeom već je odbio ponudu NBA tima iz Memfisa kako bi sa CSKA igrao Evroligu i ove sezone?!

Turski sajt Turbasket je u subotu pustio informaciju da je Teo sve dogovorio sa timom koji vodi Željko Obradović, ali je ista brzo demantovana...

- Memfis je pre nekoliko nedelja dao konkretan predlog da Teodosić dođe u Grizlise ponudivši mu ugovor. Međutim, Miloš je odbio šest miliona dolara za sezonu rekavši da želi da osvoji Evroligu sa CSKA - rekao je njegov menadžer i dodao:

- Moskovski tim je za nas prioritet jer Miloš želi da ostane u dresu CSKA još nekoliko godina. Druga je stvar ako to uprava Moskovljana ne želi. Tek onda ćemo morati da razmotrimo druge opcije.

CSKA je u Londonu, na fajnal-foru izgubio u polufinalu, a "armejci" su odavno angažovali plejmejkera Džeremija Parga i biće veoma interesantno kako će se, ukoliko zaista ostane u Rusiji, izgledati igra Mesine sa ovom dvojicom organizatora koji, na prvi pogled deluje, neće moći da igraju u isto vreme.

(Telegraf)