VUČIĆ: Partizan je veliko ime!

Prvi potpredsednik Vlade rekao je da fudbalskom klubu Partizan i Crvena zvezda država može da pomogne samo reprogramom ogromnog duga

Vicepremijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da fudbalskom klubu Partizan država može da pomogne reprogramom duga, ali ne i otpisom, što isto važi i za Crvenu zvezdu.

Vučić je u utorak posetio klub u Humskoj i pružio podršku fudbalerima koje očekuje revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka.

- Partizan je veliko ime na košarkaškom nebu Evrope, fudbalski klubovi Crvena zvezda i Partizan imaju ogromna dugovanja na ime poreza. Možemo da pomognemo u smislu reprograma duga, ali ne i otpisa. Za sve ostalo niti mogu, niti hoću da se mešam, zato što bih na taj način prekršio neka osnovna pravila koja sam sam sebi postavio u životu - rekao je Vučić, gostujući u emisiji "Svedok" na "Radio-televiziji Srbije".

- Aleksandar Vučić, iako zvezdaš, što uostalom i ne krije, poželeo nam je sreću u veoma važnom evropskom meču. Poseta vicepremijera je za nas velika čast. Održali smo sjajan sastanak, u odličnoj atmosferi. Razgovarali smo o brojnim sportskim temama. Vučić je još jednom dokazao da je čovek sporta. Da li će nas posećivati i ubuduće? Otom-potom - rekao je Albert Nađ, sportski direktor Partizana.

(Telegraf.rs / Žurnal)