BAJKOVIĆ: Vreme je da klinci dobiju šansu...

Golman Crvene zvezde je naveo kako postoji mogućnost da će otići iz kluba, ali da se ne bi bunio ni da ostane u dresu "crveno-belih" za koje navodi da su mu je kao porodica i kuća

Ljubimac navijača na "Marakani" Boban Bajković, koji je već čitavu deceniju u Crvenoj zvezdi, rekao da razmišlja o odlasku u inostranstvo za klupski sajt "crvenazvezdafk.com".

- Videćemo. Ima nekih ponuda i priča, ali ja sam sa mojom Zvezdom u Švajcarskoj, a ne u novom klubu. Trebalo bi sačekati konačan dogovor. Dok ne odem ne mogu da kažem ništa jer toliko puta sam imao sigurne klubove, a na kraju sam ostajao - rekao je Bajković.

On je dodao da mu ostanak u klubu ne bi teško pao, jer je za njega "Zvezda porodica i kuća".

- Vreme je da krenem dalje, da neki novi klinci dobiju šansu, i da ja osetim neke nove sredine. Ipak, ako ostanem imaću isti motiv i istu želju kao do sada. Ja ovde jednostavno branim punog srca i to se nikada neće promeniti - dodao je golman.

Kada je reč o pojačanjima Bajković ne krije svoje mišljenje:

- Siguran sam da ćemo biti kvalitetniji nego prošle sezone. Stigli su provereni igrači, šteta što se Rakić povredio jer je koristan igrač i uklopio se za pet minuta. Svi znaju da nam nedostaju dva štopera. Krneta i Marković su odlični, ali treba im pomoć još nekog iskusnijeg jer prvenstvo je dugo, biće kartona.

"Crveno - beli" nalaze se na mini pripremama u Švajcarskoj gde će na Uhren kupu odmeriti snage protiv Grashopersa i Bazela.

Prvu utakmicu na Uhren kupu Zvezda će odigrati u subotu od 19:30 protiv Grashopersa.

(Telegraf.rs)