Falkao stiže u Srbiju! (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije će, uoči kvalifikacionog meča sa Hrvatskom u borbi za plasman na Mondijal, ugostiti i reprezentaciju Kolumbije, treću na FIFA rang-listi

Radamel Falkao, jedan od najboljih napadača današnjice, stiže u Srbiju i to da igra fudbal! Upravo će Falkao, sa reprezentacijom Kolumbije, gostovati u glavnom gradu naše zemlje gde će 14. avgusta odigrati prijateljski meč s "orlovima".

Falkao je od dolaska u Evropu pre četiri leta odigrao 177 mečeva, što za Porto, što za Atletiko Madrid, a pritom za te klubove dao čak 142 pogotka, dva više za portugalski klub nego za španski. Od naredne sezone, nastupaće za Monako.

Kolumbijci, treći na najnovijoj FIFA rang-listi, odabrani su kao poslednji test ekipe Siniše Mihajlovića pred finiš kvalifikacija za svetsko prvenstvo.

"Orlove" nedugo posle susreta sa Falkaom i družinom iz Južne Amerike očekuje duel sa Hrvatskom, takođe u Srbiji. Ipak, kako piše "Sport", za razliku od kvalifikacionog meča sa komšijama koji će se igrati 6. septembra na "Marakani", duel sa Kolumbijcima biće održan ili na Partizanovom ili na stadionu Vojvodine u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)