Kevin Spejsi se raspituje za Novakovu tehniku protiv Marija! (VIDEO)

Američki glumac "projektovao" finale Vimbldona između Srbina i Britanca, što ga je i navelo da mu pošalje video poruku i postavi mu pitanje u vezi sa tim mečom

Nakon plasmana u polufinale Vimbldona, u kom će ukrstit rekete sa Huanom Martinom Del Potrom, Novak Đoković nastavlja da se na jedinstven način opušta dan pre velikog meča. Naš najbolji teniser je ponovo bio "onlajn" i odgovarao na pitanja poznatih: posle Majka Kerika i Dolfa Lundgrena, Đokoviću je pitanje postavio i proslavljeni glumac Kevin Spejsi.

Amerikanac je "projektovao" finale Đoković-Mari, što ga je i navelo na naredno pitanje:

- Kada igram predstavu, trudim se da ne razmišljam o tome šta će biti posle nje i da li ću dobro "izneti" lik. Koncentrisan sam na svaki sledeći trenutak. Ako budeš igrao u finalu protiv Endija Marija, da li ćeš birati istu tehniku kako bi ostao fokustran na svaki trenutak u meču pre nego što ćeš razmišljati o rezultatu? Srećno, živeli i vidimo se uskoro - uz namig je završio slavni glumac, na šta je Nole odgovorio:

- Nadam se da ćemo se videti uskoro kao na finalima Ju Es opena prošle godine i Australijen opena ove godine. Nadam se da igrati u finalu i da ćete uživat u u mom meču sa Endijem. Veoma je važno da razmišljate o sadašnjem momentu, jer to je jedino na šta možete da utičete. Ono što bi moglo da se dogodi nije u vašim rukama, i misli o tome mogu da vam skrenu pažnju, pa onda koncentraciju.

- U sadašnejm momentu možete u potpunosti da se posvetite svakom udarcu, i da ostanete u zoni u kojoj želite da budte. Nadam se da ću s vama nekada razmenti nekoliko udaraca. Vidimo se uskoro.

(Telegraf.rs)