Prosinečki dobio Mijailovića, a Zvezda duplo manje para!

Doskorašnji vezista ''crveno - beli'' potpisao četvorogodišnji ugovor sa Kajserijem dok bi Beograđanima trebalo da pripadne oko 500.000 evra zbog UEFA propisa

Ubrzo posle raskida ugovora sa Crvenom zvezdom Srđan Mijailović je potpisao četvorogodišnji ugovor sa turskim Kajserijem kojeg sa klupe predvodi Robert Prosinečki, čovek koji je popularnog Mićka sa nepunih 18 godina gurnuo u prvi tim Zvezde.

- Prevashodna želja Mijailovića je bila da brzo nađe klub i od prvog dana bude na pripremama.Pošto je priča sa Kajserijem bila sigurna posao je završen - rekao je Mićkov menadžer Stevan Miković za Sport.

Iako je iz kluba otišao kao slobodan igrač Zvezda bi trebala da inkasira oko pola miliona evra na osnovu UEFA tablica i trening kompezacije. Međutim, s obzirom da je Kajseri u januaru nudio milion evra za mladog vezistu može se reći da su ''crveno - beli''na čistom gubitku.

Zvezda bi takođe trebala da naplati i 400.000 evra od Parme zbog Filipa Jankovića što bi svakako bila odlična finansijska injekcija za klub sa ''Marakane''.

(Telegraf.rs/Sport)