DŽAJIĆ: Dati šansu mladima, iako možda nije trenutak!

- Garantujem da bi sa ovim potencijalom Zvezda u narednih pet godina bila u plusu. Svi treba da budemo svesni da može da bude bolno, ali Zvezdi je isto da li je osma, 11-a ili druga na tabeli - rekao je predsednik crveno-belih

Posle impresivnog podsećanja na umeća koja su ga krasila pre 34 godine, predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić je u razgovoru sa novinarima u Sloveniji otkrio da će forsirati da se ekipa što više oslanja na mlade igrače.

- Promene u ekipi su očekivane. Znate ko je otišao. I neka je. Ne treba žaliti ni za kim, niti plakati. Neko je otišao i na ružan način, svako bira put - počeo je razgovor Džajić, a potom otkrio da je razgovarao sa sportskim direktorom o strategiji da se mladim igračima ukaže šansa.

- Moja razmišljanja su bila da se to uradi ove godine, iako možda sada nije trenutak. Garantujem da bi sa ovim potencijalom Zvezda u narednih pet godina bila u plusu. Svi treba da budemo svesni da može da bude bolno, ali Zvezdi je isto da li je osma, 11-a ili druga na tabeli.

- Nije bio trenutak možda sada, momcim imaju 16 ili 17 godina. Možda je suviše rano, ali sledeće godine svakako. Govorim sa trenutnog aspekta, ako budem bio u klubu i za godinu dana, insistiraću na tome. Samo tako možemo da se zaradi i u isto vreme pravi tim.

"BILO BI NEZADOVOLJNIH I DA SMO DOVELI MURINJA"

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)