TERZIĆ: Izbor Lekića početak Karadžićevog kraja!

Predsednik OFK Beograda smatra da je pobeda njegovog kandidata na izborima za predsednika Zajednice superligaša dokaz da prvi čovek FSS gubi uticaj

Izbor svog saradnika Dragoljuba Lekića na mesto predsednika Zajednice klubova Superlige, predsednik OFK Beograda Zvezdan Terzić vidi kao početak kraja vladavine Tomislava Karadžića u Fudbalskom savezu Srbije. Terzić je već neko vreme u kampanji rušenja predsednika FSS, na šta je pozivao i čelne ljude drugih klubova.

- Tomislav Karadžić je svim silama lobirao za dosadašnjeg generalnog sekretara Zajednice klubova Superlige Miodraga Jankovića i pobeda Dragoljuba Lekića je ozbiljan pokazatelj početka poraza predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Klubovi su u demokratskoj atmosferi tajnim glasanjem izabrali novog predsednika Zajednice, i to najbolje govori šta misle o Toletu, pošto su sada mogli slobodno da glasaju za koga hoće, jer niko nije znao njihov izbor -  rekao je Terzić, koji tvrdi da je u samom sazivanju izbora bilo pokušaja manipulacije.

- Glasanje je bilo zakazano za početak avgusta, ali su odgovorni preko noći promenili termin, smatrajući da su izlobirali za sebe. Na sreću, pogrešili su, i videćemo šta će biti dalje - konstatovao je predsednik OFK Beograda.

(Telegraf.rs)