FSS: Prvenstvo regularno, ukinite nam PDV!

U izveštaju Odbora za hitna pitanja preovlađuju pozitivne ocene vezne za prethodnu sezonu, a apeluje se na državu da klubove oslobodi PDV-a na međunarodne transfere jer to ne plaća niko na Zapadu, ni u regionu * Od 2014/15. uvodi se Superkup koji bi trebalo da otvara sezonu

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) usvojio je izveštaj takmičenja Jelen Super lige i konstatovao da je prvenstvo završeno na regularan način, uz primetan porast posete na stadionima.

Istaknuto je da treba nastaviti dalju afirmaciju takmičenja, što se prvenstveno odnosi na borbu protiv huliganizma i svih vrsta nedoličnog ponašanja na stadionima, a isti zaključci odnose se i na završetak sezone u Prvoj ligi Srbije.

Na sednici u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi usvojeni su izveštaji rada svih reprezentativnih selekcija. Ustanovljeno je da će budući izveštaji biti pisani od strane svih selektora i da će biti poslati na uvid i dalje razmatranje članovima Stručnog odbora, koji će, u formi zaklučaka i preporuka, biti prosleđeni Odboru za hitna pitanja na konačnu ocenu i završno usvajanje. Ova novina ima za cilj detaljniju i stručniju analizu po svim pitanjima vezanim za aktivnosti svih reprezentativnih selekcija.

(Tanjug)