Zečević pred smenom u Zvezdi, odlazi i Džajić?!

Generalni sekretar "crveno-belih" na meti nezadovoljnih potpredsednika, u slučaju smene ostanak Dragana Džajića na "Marakani" verovatno postaje nemoguć ako nije u stanju da zaštiti šuraka

Generalni sekretar FK Crvena zvezda Miodrag Zečević nalazi se na udaru frakcije u klubu i skoro bi mogao da bude smenjen.

Potpredsednici Nebojša Čović, Ivan Tončev i Slaviša Kokeza predvodnici su struje koja je za otkaz Zečeviću, koji je šurak predsednika kluba Dragana Džajića. Naročito je stanjem u upravi nezadovoljan Nebojša Čović, o čemu je progovorio i javno, ne propustivši da se osvrne i na generalnog sekretara.

- Na dan kad ističe rok za UEFA licencu, jurcam sa papirima po Beogradu, u suštini radim posao koji nije moj. A jedan od saradnika boravi u inostranstvu i posle me podseća kako on ima ingerencije. Šta Zvezda ima od njegovih ingerencija? - upitao se Čović, a jasno je da je mislio na Zečevića, iako ga nije imenovao.

U slučaju da Zečević bude smenjen, za šta je potrebna prosta većina na Upravnom odboru, vrlo je verovatno da bi usledila ostavka Dragana Džajića. Legenda Crvene zvezde ostala bi bez autoriteta, ako je u nemogućnosti da zaštiti najbližeg saradnika iz uprave kluba, i odlazak sa "Marakane" u tom slučaju bio bi jedini izlaz.

(Telegraf.rs)