ZVEZDA U PONORU: Kljajić i Vasilijević tužili klub, Vešović preti!

Ukoliko ne bude čvrstih garancija da će dobiti ono što mu sleduje, crnogorski igrač će se opredeliti za radikalan potez. Zahteve za raskid ugovora podneli i trener u stručnom štabu koji je zadužen za igru protivnika i bivši pomoćnik sportskog direktora

Dubioza sa tužbama na "Marakani" se nastavlja. Sledeći od fudbalera Crvene zvezde koji će se obratiti Arbitražnoj komisiji FSS, prema navodima "Sportskog žurnala", jeste Marko Vešović.

Reprezentativac Crne Gore je kontaktirao sa komisijom da se raspita kakva je procedura za podnošenje zahteva za raskid ugovora i u kom roku bi se razmatrao. Navodno, Vešović do skoro nije hteo da na ovakav način pokrene pitanje o potraživanjima, a u Beograd je došao iz Podgorice posle utakmice između Crne Gore i Ukrajine da bi razgovarao sa čelnicima kluba.

Ukoliko ne bude čvrstih garancija da će dobiti ono što mu sleduje, igrač će se opredeliti za radikalan potez. Dug prema njemu je veći od 100.000 evra. Po ugovoru koji ga za klub veže do 2015. godine, za minulu sezonu mu je pripalo 130.000 evra, a u slučaju da naredne sezone ostane "Marakani" imaće 10.000 više.

Igrač je u Zvezdu došao iz Budućnosti 2010. godine kao slobodan igrač, etiketiran kao jedan od najvećih crnogorskih talenata.

Kljajiću ističe ugovor 30. juna, a ranije je trenirao Zvezdinu filijalu Sopot.

Komisija će dakle u četvrtak imati pune ruke posla najviše zbog ovih zahteva za raskid ugovora, najpre onih koji su podneli Srđan Mijailović, Aleksandar Pantić, i braća Slavoljub i Dragoljub Srnić. Za blizance je najavljeno da će povući svoje zahteve, ali oni to još nisu uradili.

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)