Volpi se vraća u vaterpolo, oteo bi Zvezdi i navijače!

- Preko 6.000 navijača koji ne prestaju sa navijanjem i pevanjem... To je bilo sjajno. Voleo bih da i mi iste imamo u Italiji - iskren je Rikardo Tempestini, proslavljeni italijanski vaterpolista i trener Pro Reka

Rikardo Tempestini, proslavljeni italijanski vaterpolista i trener Pro Reka, ekipe koju je reanimirao Gabrijele Volpi, posle gostovanja na finalu fajnal-for Lige šampiona, za italijanske medije, izjavio je da mu se dopao meč Zvezda - Jug...

- Kvalitet igara nije bio na nivou, osim finala. Jug je delovao kao jači, a Zvezda kao kompaktniji tim. Da se razumemo, video sam šta sam želeo - rekao je Tempastini i dodao da je Volpi spreman da klub iz Đenove ponovo vrati na krov Evrope.

Stav naših vaterpolista, koji su ove sezone igrali u Zvezdi, Kragujevcu i Partizanu je da bi i za manje ugovore ostali u Srbiji, ali... Povratak milijardera iz Ligurije, verovatno, menja planove. Tempestini nije otkrio koga je gledao u Beogradu, ali je spomenuo nekoliko imena među kojima su Prlainović, Pjetlović, Ivović i hrvatski internacionalac Josip Vrlić.

- Preko 6.000 navijača koji ne prestaju sa navijanjem i pevanjem... To je bilo sjajno. Voleo bih da i mi iste imamo u Italiji - iskren je iskusni stručnjak.

(Telegraf)