VUJOŠEVIĆ: Hronika najavljene krađe!

Trener crno-belih zadovoljan je pobedom ali ne i tretmanom igrača Partizana na terenu naročito od sudije Oberkneževića

Trener košarkaša Partizana, Duško Vujošević posle druge pobede u finalu plej-ofa nad Crvenom zvezdom bio je zadovoljan pobedom, ali ne i tretmanom svog tima.

-Uvek sam se borio za dobar tretman Sportskog društva Partizan. Neke moralne gromade pričaju kako ne bi trebalo više da se pisne i da nije važno ko je prvi počeo sa prozivkama, ali smatram da je to veoma važno.

- Ovo je bila hronika najavljene krađe od strane sudije Oberkneževića, koji nama nije sudio neke faulove, a njima davao dodatna bacanja.

- Ja nisam verovao kada su mi pričali da je on najavio da će suditi na strani našeg rivala, ali ovo je u pojedinim momentima bio ragbi - rekao je Vujošević na konferenciji za štampu posle meča.

Trener crno-belih smatra da pobeda u drugom meču ne znači i kraj serije, jer će Crvena zvezda pokušati da vrati seriju pred svoje navijače.

- Neki su pričali da Partizan nema rivala u domaćem prvenstvu, ali je Zvezda pokazala da je vrlo dobar i ozbiljan tim.  Igrali su na granici faula, a agresivni će sigurno biti i u sledećem meču - rekao je Vujošević.

(Telegraf.rs)