Francuzi zviždali Novaku, naš teniser se izvinjavao!

Zbog toga što je želeo da se uveri u to da je lopticu poslao u aut, Đoković trpeo zvidžuke tokom trećeg seta meča sa Nadalom

Rafael Nadal ima veću podršku navijača tokom polufinalnog meča sa Novakom Đokovićem. To se najbolje videlo posle jedne sporne lopte u trećem setu kada je Novak zbog želje da bude siguran u aut posle svog udarca bio izviždan od francuske publike.

Šta se zapravo desilo?

Novak je udarcem poslao loptu u polje Španca, za koju nije moglo u prvi mah da se odredi da li je na liniji ili je otišla u aut. Najbolji svetski teniser je insistirao da francuski sudija Paskal Marija pogleda sporni trag, a pošto je doneo odluku o autu i poenu koji je dobio Rafael Nadal, publika je reagovala na sraman način.

Zvižducima je izazvala Novaka koji je sa podignutim i raširenim rukama pokušao da se na simboličan način izvini okupljenim navijačima.

Nezahavalno i nevaspitano, kada se uzme u obzir kakav je gost Novak godinama u Parizu. Nije Francuzima bilo dovoljno ni što je Novak verovatno jedini teniser koji na njihovom jeziku daje izjave posle mečeva.

(Telegraf)