Umrla najstarija navijačica Zvezde, nikad nije videla Marakanu!

Grupa navijača crveno-belih iz Gornjeg Milanovca biće na sahrani Radave Jevtović (102) i na kovčeg će položiti zastavu njenog omiljenog kluba

Baka Radava Jevtović, najstariji navijač Crvene zvezde i najstariji žitelj rudničko-takovskog kraja, izdahnula je u 102. godini u svom selu Družetići podno Maljena.

Posle smrti Ljubice Popović iz Nikšića (103), baka Radava je ostala jedna od retkih navijača crveno-belih, pre svih fudbalera, sa 100 i više godina koja nije krila da "od kada zna za crveno-bele navija za njih". Baka je čitav životni vek provela u svom selu, ali nije, kako njena ćerka Branka Ivanović u izjavi za Betu kaže, propuštala ni jednu utakmicu kada je ona bila na televiziji.

- Veliku radost iskazala je, kada je Zvezda pre 22 godine postala šampion Evrope u Bariju, zanimali su je rezultati i ostalih klubova ovog Sportskog društva, ali nije joj se ispunila želja da poseti Marakanu - rekla je njena ćerka.

Baka je pre samo tri dana kada su vaterpolisti osvojili pehar Lige šampiona, iako nije mogla da govori, uspela da podigne ruku u znak pozdrava. Zbog činjenice da je bila veliki navijač Zvezde grupa navijača iz Gornjeg Milanovca je odlučila da dođe u Družetiće, na sahranu gde će na njen kovčeg položiti zastavu omiljenog joj kluba.

(Telegraf.rs / Beta)