MIHA PRED BELGIJU: To što smo otpisani je naša najveća prednost!

Selektor Srbije najavio je ofanzivu na favorizovanu Belgiju, kao i to da neće podneti ostavku pre kraja kvalifikacija za Mundijal u Brazilu. Novinarima su se obratili i Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović nije izgubio nadu da ovaj otpisani mladi tim može da napravi iznenađenje i kvalifikuje se na svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, bez obzira što nacionalni tim ima samo teoretske šanse da se plasira na Mundijal.

Na konferenciji za štampu povodom okupljanja igrača u Staroj Pazovi i pripreme za kvalifikacionu utakmicu  sa Belgijom, Mihajlović je sa velikim optimizmom pričao o šansama tima koji vodi.

- Do 2. juna ćemo biti svi na okupu. Bez obzira ko je protivnik igramo napadački, jer to su naši principi.

I pored optimizma selektora i igrača, reprezentacija Srbije će imati težak zadatak u Belgiji.

Selektor reprezentacije Belgije je među igračama koji će igrati protiv Srbije između ostalih najavio, i napadača Čelsija Edena Azara, kapitena Mančester Sitija Vensana Kompanija, kao i golgetera Aston Vile Kristijana Benteke.

Ova kvalifikaciona utakmica će se igrati sedmog juna, na belgijskom stadionu "Kralj Boduen", koji je rasprodat u rekordnom roku.

(M.M./D.Š.)