Promocija Anćelotija u Realu zakazana za početak juna!

Prema navodima španske Marke italijanski stručnjak je odradio jedan od poslednjih treninga u Parizu i spreman je da krene put Madrida

Nisu mnogo u Madridu čekali posle odlaska Žozea Murinja sa mesta prvog trenera Reala. Kako navode španski mediji, tačnije ''Marka'', novi trener ''kraljevskog kluba'' najverovatnije će biti Karlo Anćeloti čija se promocija očekuje 3. juna na ''Santjago Bernabeu''.

Bez obzira što su čelnici Pari Sen Žermena odbili zahtev Italijana za odlaskom ''Marka'' navodi da je posao između Anćelotija i reala gotova stvar.

- Želim PSŽ - u sve najbolje u budućnosti i nadam se da će vaši snovi rasti. Hvala vam svima na podršci koju ste mi pružali tokom sezone. Hvala na svemu - istakao je Anćeloti na, verovatno jednom od poslednjih treninga, koji je bio otvoren za javnost.

Pored Anćelotija mesto na klupi bi mogao zauzeti i aktuelni sportski direktor Reala Zinedin Zidan kome je namenjena nova funkcija u vidu pomoćnog trenera. Takođe, ''kraljevski klub'' je spreman da ovog leta i te kako ''odreši kesu'' za nova pojačanja.

(Telegraf.rs)