TELEGRAF U HUMSKOJ: Grobari besni na cene karata za derbi! (VIDEO)

U utorak je počela prodaja karata u Humskoj za "večiti derbi", a na šalterima je bilo tek oko 30 navijača koji bi na vreme da obezbede mesto na stadionu u subotu. Sugerisano nam je da se prava pomama očekuje dan-dva pred utakmicu

Na stadionu Partizana počela je prodaja karata za 144. "večiti derbi", a prema prvim slikama, na blagajni stadiona u Humskoj "grobarima" se ne žuri da obezbede karte za najvažniji meč ove sezone.

Šalteri su otvoreni u 10 časova kada smo zatekli svega tridesetak navijača koji su odlučili da na vreme obezbede ulaznicu.

Odluka Partizana da odredi cene karata u iznosu od 800 dinara za jug i sever, 1.500 za bočne delove i 2.00 za centralne delove istoka i zapada naišla je na ogorčenost navijača "crno-belih". Bez izuzetka nam je od nekolicine potvrđeno da je klub preterao, ali da će se za kartu izdvojiti kada je u pitanju okršaj za titulu između Partizana i Crvene zvezde.

- Kako mogu da budem zadovoljan cenom za ovako loš kvalitet fudbala, 800 dinara... da ne pričam za centralne delove istoka i zapada, ovo stvarno nema smisla... - rekao je jedan od "grobara".

- Možda su mogli malo jeftinije, ali okej.

Navijači "crno-belih" očekuju pun stadion i pobedu, ali ne i da će ona biti ubedljiva.

Već oko 12 časova na šaltere je dolazila tek pokoja osoba.

U Humskoj nam je sugerisano da se Partizanovim pristalicama ne žuri, s obzirom na to da je najveći deo stadiona rezervisan upavo za njih i one sa sezonskim kartama. Prava pomama očekuje se dan-dva pred utakmicu u subotu.

U komšiluku od srede u 10 časova po svoje ulaznice kreću navijači Crvene zvezde, koji će se mobilisati da zbog velikog interesovanja pribave svoje karte za severnu tribinu.

(B. M.)