DA LI JE PARTIZAN PRETERAO? Karte za derbi: jug i sever 800 dinara!

U Partizanu su osetili kolika je važnost utakmice 18. maja: istok i zapad koštaju 1.500 i 2.000 dinara u zavisnosti od toga da li želite bočni ili centralni deo tribina u Humskoj

Partizan je iskoristio mogućnost da dobro zaradi na istorijskom večitom derbiju koji će, kako stvari stoje, odlučiti prvaka Srbije 18. maja! Svesni da će navijači pohrliti u Humsku i neće žaliti novac za karte, stavili su prilično nepopularnu cenu ulaznica od kojih je najniža 800 dinara, koliko koštaju ulaznice najtraženije tribine - južnu i severnu.

Istok i zapad koštaju 1.500 i 2.000 dinara, u zavisnosti od toga da li želite bočne delove tribina ili centralne.

Prodaja karata u Humskoj počinje narednog utorka i trajaće radnim danima od 10 do 18 časova. Izuzetak je subota, kada će prodaja početi takođe u deset ujutru i trajati do početka meča.

Navijači Crvene zvezde ulaznice će moći da kupe na "Marakani" i time su sprečene eventualne nemile scene na blagajnama stadiona u Humskoj i sukobi navijača dva tima.

Na sajtu Partizana istaknuto je da je maksimalni broj ulazica po jednoj osobi - četiri, a po tradiciji, važiće godišnje karte navijača Partizana.

Podsećanja radi, jesenji okršaj na "Marakani" koštao je od 500 dinara (sever i jug) do 1.200.

(Telegraf)