Real otkazao konferenciju, Ronaldo psovao Murinja! (VIDEO)

Tokom meča sa Malagom, fudbaler poručio treneru "Je.. se", a dan pred utakmicu sa Espanjolom, uprava otkazala redovno obraćanje novinarima da bi sprečila spreči verbalni rat između trenera i članova tima

Uprava Real Madrida odlučiila se za presedan i otkaže tradicionalnu konferenciju za novinare, očigledno u želji da spreči verbalni rat između Žozea Murinja i članova tima.

Prošlonedeljne kritike Murinja na račun Ikera Kasiljasa i Pepea, dovele su do podela u svlačionici "kraljevskog kluba"

Predsednik Reala Florentino Perez učinio je pozvao ekipu na jedinstvo u poslednje tri nedelje sezone, ali ga je Murinjo ignorisao i u utorak ponovo kritikovao Pepea i Kasiljasa.

Publika na stadionu "Santjago Bernabeu" skandirala je u sredu ime Kasiljasa, koji je bio na klupi u meču protiv Malage - završenim pobedom Reala od 6:2. Istovremeno, Murinjo je dočekan zvižducima i negodovanjem velikog dela stadiona.

Televizijska stanica u Španiji je snimila trenutak koji dokazuje i revolt prve zvezde Madriđana, Kristijana Ronalda.

Proslavljajući pogodak protiv Malage, Ronaldo je izgovarao ”Yo aqui, yo aqui", što znači "Ostajem ovde". Potom se okrenuo prema Murinju, i na portugalskom izgovorio "Foda se", što bi u prevodu značilo "Je.. se".

Posle meča, španski intrenacionalci Ćabi Alonso i Raul Albiol apelovali su na jedinstvo uoči finala Kupa kralja protiv Atletiko Madrida 17. maja, što će biti poslednja šansa za osvajanje jedinog velikog trofeja ove sezone.

Budućnost Murinja u Realu je pod velikim znakom pitanja, iako je on ugovorom vezan za klub do 2016, budući da kraljevski klub nije uspeo da se domogne finala Lige šampiona.

Uveliko se piše o tome da je Murinjo na sigurnom putu da od sledeće sezone preuzme Čelsi.

Devetostruki šampioni Evrope u subotu igraju u gostima protiv Espanjola i eventualni gubitak bodova značio bi titulu za Barselonu, njihovu četvrtu u poslednjih pet godina.

Svakako da Barselona i u slučaju da Real pobedi, već u nedelju može da osvoji trofej pobedom nad Atletiko Madridom.

(Telegraf.rs/Tanjug)