Fudbaler OFK: Nisam mlatio devojku, potukla se s drugaricom!

Prvotimac OFK Beograda Petar Golubović negira da je s kolegama iz Zvezde i Rada maltretirao devojke. "Imam snimak", poručuje Golubović

- Kada smo se vraćali za Beograd, te dve devojke su se žestoko potukle. Devojka koja tvdi da je žrtva V. N. je drugoj polomila zub i izgrebala je po licu. Sve je to snimljeno, čuvam snimak kao dokaz - ističe za "Naše novine" Petar Golubović (19), fudbaler OFK Beograda, a posle pisanja da je izbacio pretučenu devojku na auto-putu Beograd - Novi Sad pre dve večeri.

Novi detalji do kojih je došao beogradski list jeste da je auto kojim se Golubović prevozio u vlasništvu Vukana Savićevića, fudbalera Crvene zvezde.

Naime, za Novi Sad je Golubović išao sa Savićevićem i Urošem Đurđevićem (fudbalerom Rada) i, kako sam kaže, bio svedok velike tuče dve devojke.

- Nikoga ja nisam izbvacivao iz auta, niti sam bio pijan.

- Devojku smo, iako je izazvala sukob, dovezli do pumpe na "Teleoptiku" i platili joj taksi do Novog Sada.

PODRŠKA OD TERZIĆA

Momku koji je prošle godine izabran u 16 najboljih fudbalera u "Najki" globalnom projektu stranu drži i predsednik OFK Beograda Zvezdan Terzić.

- Čuo sam se sa Golubovićem. Petar je dete za primer i nikada nije pravio incidente. Cela priča nemea veze sa istinom. OFK Beograd i ja ćemo stati 300 odsto uz našeg fudbalera zato što mu verujemo.

SAVIĆEVIĆ: Pokušali da ih smirimo!

Fudbaler Zvezde je potvrdio reči Golubovića.

- U kolima je došlo do sukoba moje drugarice i te devojke, pa sam stao u žutu traku da smirim situaciju.

- Petar i ja smo ih razdvajali, ali kada sam shvatio da neće da se smire, odvezao sam do prve umpe i dao ovoj devojci novac za taksi, a drugaricu odbacio na autobusku stanicu.

- Ta devojka mi je posle javila da je na Urgentnom, jer je, kako kaže, povredila prst u koškanju - istakao je Vukan Savićević.

(Telegraf/Naše novine)