LUDI KAMEN U 86-OJ: Di Stefano se ženi 50 godina mlađom ženom!

Legenda madridskog Reala zaljubljen u svoju asistentkinju i ne obraća pažnju na to što su njegova deca izričito protiv braka

Legendarni fudbaler madridskog Reala Alfredo Di Stefano otkrio je da će se za mesec dana oženiti 50 godina mlađom ženom!

Ovaj 86-godišnjak, koji je pre osam godina postao udovac, rekao je španskom listu "El Mundo" da se zaljubio u seketaricu Đinu Gozales kada mu je pomagala da napiše knjigu pre tri godine.

- Zaljubljen sam i rešio sam da se ponovo oženim. Svadba će biti za manje od mesec dana - rekao je Di Stefano, dodajući da se njegova deca protive tom braku, ali da ga to ne zanima.

- Uopšte mi nije bitno šta o tome misle moja deca. Ne mogu oni da upravljaju mojim životom. Jeste, imam 86 godina, ali mi je srce mlado. Važan mi je samo moj život i to da nikome ne pravim nikakvu štetu.

Kostarikanka je inače desna ruka slavnog fudbalera. Radila je i kao advokat, a ima i FIFA licencu za fudbalskog menadžera. Takođe, radi kao sportski novinar, a kod budućeg muža radi od 2007. godine. Gonzalesova je zadužena za odnose s javnošću i marketing Di Stefana.

Nekadašnji najbolji fudbaler Evrope, igrajući za Real, postigao je 216 golova na 282 utakmice.

(Telegraf.rs)