TODORIĆ POSLE NOVOG PRSTENA: Porazi na jednu loptu su nas ojačali!

Sportski direktor Partizana, rekorder po broju trofeja, naglašava da niko sem ljudi u klubu nije verovao u osvajanje ABA lige ove sezone

Šta novo može da kaže Dragan Todorić posle novog osvojenog pehara Partizana? Akter više od 40 klupskih rezultatskih zlatnih dostignuća, po povratku iz Laktaša, gde je Partizan šesti put u sedam godina pokorio region, akcenat je stavio na rezultate koji nisu bili na strani crno-belih od početka sezone, ali su udarili pečat mladoj ekipi, koja je postala nadahnuta i pobednička.

- Radi se o skupu sjajnih momaka, koji imaju izvanredan talenat. Ove godine smo preživeli desetak poraza na jednu loptu i izašli još jači. Nagovestili smo krajem Jadranske lige da sve dolazi na svoje. Sada smo u dobroj poziciji da završimo sezonu onako kako se očekuje od Partizana, da osvoijmo dva trofeja, jer smo jedan izgubili - kazao je Todorić.

Crno-beli su u finalu završnog turnira u Laktašima savladali Crvenu zvezdu 71:63 i osvojili šesti trofej Jadranske lige u istoriji kluba.

(Tanjug / Telegraf.rs)