SA PINTU: Izazivam Noleta na duel

"Tenis je moj drugi omiljeni sport, a znam da je Novak veliki navijač Zvezde, pa se nadam da ću imati priliku da ga upoznam i odigram neki poen sa njim", kaže trener Crvene zvezde

Trener fudbalera Crvene zvezde Portugalac Rikardo Sa Pintu otkrio je da obožava tenis i da bi voleo jednog dana da se oproba protiv našeg šampiona Novaka Đokovića.

Sa Pintu je u intervjuu za "Mocartsport" govorio i o životu u Beogradu, svojim planovima i željama i otkrio da mu je dečački san bio da jednog dana kupi "ferari"...

NOVAK JE VELIKI AS

- Tenis je moj drugi sport, a Novak Đoković... Kakav je to samo sportista i as! Znam da je veliki navijač Crvene zvezde, bio sam i u njegovom restoranu na Novom Beogradu. Tamo je, takođe, veoma lepo. Đoković je tehnički besprekoran i to je očigledno.

- Međutim, to što mene oduševljava je što on uživa u tome čime se bavi. Ume da bude koncentrisan, ali mu nije problem ni da se našali sa publikom ili protivnicima.

- Strastveni ste ljudi, volite fudbal i svoju zemlju, druželjubivi ste. Ima mnogo emocija u narodu, kao i kod nas. Ponekad je to dobro, ponekad ne. Koliko sam video u hotelu, restoranima ili taksiju, svi su nekako druželjubivi i prijatni. Utisci su za sada vrlo pozitivni - poručio je strateg "crveno-belih".

(Telegraf.rs / Izvor: Mozzartsport.com)