RADONJIĆ: Ekipa nije dobro psihološki pripremljena

- Situacija je kompleksna, ali do duela sa Radničkim od ekipe moramo izvući maksimum - poručio je trener Zvezde

Posle poraza od Metalca u Valjevu, trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić poručio je da mu ne preostaje ništa drugo nego rad, rad i samo rad. On je istakao da se vidi da ekipa nije psihološki spremna kako treba i da je cilj da se do fajnal-fora ABA lige podigne samopouzdanje.

Ne želeći da gubi dragoceno vreme, jer je do početka fajnal-fora ABA lige ostalo još samo sedam dana, novi trener "crveno-belih" je dan posle gostovanja u Valjevu u šestom kolu Agroživ Superlige držao trening:

RAD, RAD I SAMO RAD

- Poraz nam je svima teško pao, ali moramo da gledamo napred, zasučemo rukave i vredno radimo kako bismo neke stvari ispravili i spremno dočekali polufinalni duel ABA lige sa Radničkim iz Kragujevca.

- Pažljivo ćemo analizirati razloge poraza, a maksimalno ćemo se okrenuti onome što je prioritet u pripremi meča sa Kragujevčanima. Situacija je kompleksna, ali do duela sa Radničkim od ekipe moramo izvući maksimum – počeo je priču Radonjić, i potom se opet osvrnuo na duel u Valjevu:

- Svi igrači su svesni toga šta donosi pobeda u samo jednom meču. Zato sam siguran da će biti maksimalno motivisani, a za ovo kratko vreme sam se uverio u to da su željni uspeha. Ono što nam je sada najpotrebnije je mir kako bismo se koncetrisali isključivo na teren.

- Samo kroz naporan rad možemo izaći iz krize, zato ćemo da nastavimo još jače da treniramo kako bismo ispunili naš cilj - zaključio je Radonjić.

(Telegraf.rs / kkcrvenazvezda.rs)