GOAL.COM EKSLUZIVNO OTKRIO: Nejmar u Barseloni 9. jula!

Brazilski vunderkid najpre će igrati za nacionalni tim na Kupu konfederacija u junu, posle čega će produžiti u Španiju kako bi dogovorio detalje ugovora

Izgleda da se ''sapunica'' Nejmar-Barselona bliži kraju! Kako Goal.com nezvanično saznaje, iz izvora bliskom klubu, brazilski vunderkid trebalo bi da otputuje u Barselonu 9. jula kako bi započeo razgovore sa ''katalonskim'' klubom.

Nejmar je do sada više puta isticao kako želi da ostane u Santosu sve do kraja Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, ali je očigledno spreman da svoje fudbalsko umeće dokaže i u Evropi.

Brazilac će najpre učestvovati na Kupu konfederacija u junu sa nacionalnim timom, ali će posle takmičenja odleteti u Španiju da bi se dogovorio o svojoj budućnosti.

- Nejmar će ovog leta igrati za Brazil na Kupu konfederacija, posle čega će uzeti sedmodnevni odmor da bi otputovao u Barselonu 9. jula - rekao je izvor vrlo blizak klubu.

Barsa bi trebalo da ima letošnji budžet između 40-50 miliona, koji bi mogao da bude i veći ukoliko odluče da prodaju Viktora Valdesa, Davida Vilju i Aleksisa Sančeza.

(Telegraf)