FK INTER SLEDEĆA SEZONA: Spremno novih 90 miliona!

Da li je vreme da ''posrnuli'' italijanski gigant osveži tim i napokon izađe iz krize koja se nadvila nad ''neroazurima'' posle fenomenalne sezone 2009/10 i odlaska Žozea Murinja?

Porazom protiv Rome (3:2) i ispadanjem iz Kupa Italije Inter je stavio tačku na još jednu ''mršavu sezonu'', koja će ponovo proteći bez osvajanja trofeja. Klub koji je pre tri godine osvojio sve što se moglo osvojiti zapao je u ''apatiju'' kojoj se ne nazire kraj.

Odlazak Žozea Murinja posle fenomenalne sezone 2009/10 očigledno je uzdrmao klub koji je, posle toga, ''lutao na klupi'' i promenio čak pet trenera do sada. Međutim, bez većeg uspeha.

Osvojeni kup 2011. godine nije mala stvar, ali daleko od toga da zadovoljava epitete ''neroazura'', koji će već drugu sezonu zaredom ostati bez učešća u Ligi šampiona. Svakako veliki udarac koji će biti još veći ukoliko Inter ne smisli način da izađe iz krize koja ga potresa.

Navijači su već rekli svoje. U susretu protiv Rome istakli su transparent kojim očajnički pozivaju Murinja da se vrati u Milano i ponovo preuzme klub.

- Posle Murinja, osećamo se kao siročad nekoga ko zna kako da prenese osećaj pripadanja ovim bojama - pisalo je na transparentu.

(Telegraf.rs)