Poznati igrali košarku za Tijanu

Tim poznatih, predvođen kapitenom Bogdanom Obradovićem, činili su Milan Kalinić, Gru, Marko Bulat, Vlada Vukasnović, Andrej Kulundžić, Marko Luis Marakuja, Marko Đurovski, Bane MVP, Luka Tešanović i Dario Cirić

Humanitarna košarkaška utakmica za Tijanu Ognjanović, u organizaciji KK Cerak, odigrana je u nedelju u prepunoj sali Osnovne škole "Ujedinjene nacije ". Poznati su igrali košarku protiv trenera KK Cerak.

U fantastičnoj atmosferi, uz navijačke pesme, poznati su pobedili rezultatom 56:55. Publika je uživala u fer-plej igri i dobroj zabavi.

Tim poznatih, predvođen kapitenom Bogdanom Obradovićem, činili su Milan Kalinić, Gru, Marko Bulat, Vlada Vukasnović, Andrej Kulundžić, Marko Luis Marakuja, Marko Đurovski, Bane MVP, Luka Tešanović i Dario Cirić.

Trener ekipe KK Cerak bio je košarkaš Crvene zvezde De Markus Nelson, a trener poznatih Marko Nikolovski, portparol FK Crvena zvezda.

Cela Srbija uključila se u humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći za osmogodišnju Tijanu Ognjanović, koja je otputovala u Hjuston. Pomoć je i dalje neophodna. Akcije prikupljanja pomoći treba da se nastave, ali ne samo za Tijanu nego i za drugu bolesnu decu.

U Srbiji ne postoji tačan podatak koliko ljudi čeka na transplantaciju, ali prema nezvaničnim podacima, svake godine je za oko 70 osoba potrebna transplantacija srca. Nadamo se da će ovakve i slične akcije postati deo svakodnevnice.

(Telegraf.rs)