DŽAJIĆ: Zvezda nikada nije plaćala sudije!

Što se tiče poverilačkih odnosa, bolje da sačekamo odluku suda, rekao je predsednik "crveno-belih" ne želeći da nastavi prepirku sa stranom koja ga optužuje

Povodom natpisa lista "Informer" da je Dragan Džajić, uz Dragana Stojkovića Piksija, pozajmio 600.000 evra od biznismena Stevana Stevanovića kako bi navodno plaćao troškove kluba i namirivao sudije, dobili smo reakciju prvog čoveka Crvene zvezde.

Predsednik "crveno-belih" pisanim putem je odgovorio na optužbe, za koje smatra da su neosnovane.

- Dovođenje u vezu mog imena sa događajima iz septembra 2005. godine je u najmanju ruku neumesno i nemoguće jer ja tada nisam bio u klubu, tačnije nisam obavljao nijednu funkciju. Crvena zvezda u vreme mog predsednikovanja nije ni u jednoj utakmici niti u jednoj situaciji vršila plaćanje sudija.

Stevanović je direktno optužio Džajića da mu on lično "dođe" oko pola miliona, koje je koristio za plate i premije igračima, kao i da taj spor na sudu nije završen.

-  Što se tiče pomenutih dužničko-poverilačkih odnosa o kojima se vode parnice, bilo da u njima učestvuje FK Crvena zvezda ili Dragan Džajić, kao fizičko lice, najprimerenije je da sačekamo odluku suda - istakao je Dragan Džajić, napominjući da se više neće oglašavati ovim povodom.

(S. M.)