GDE SE KRIJE ĐURIĆ? Niko mu ne zna novi broj mobilnog!

Predsednik "crno-belih" danima ne dolazi u Humsku, a navijače posebno zanima zašto se nije oglasio tokom krize rezultata, u kojoj je Partizan već 10 dana

Gde je nestao Dragan Đurić?

Posle crne serije fudbalera Partizana koju je Crvena zvezda iskoristila da se potpuno vrati u šampionsku trku, oko Humske se diglo mnogo halabuke oko trenera Vladimira Vermezovića, dok su najvatreniji navijači "crno-belih" "upali" na trening i stavili im do znanja da neće oprostiti eventualno ispuštanje šestog uzastopnog trofeja.

Iz Uprave se javnosti obratio samo sportski direktor Ljubiša Tumbaković, koji je istakao da Vermezović ima punu podršku sportskog sektora.

Bez obzira na turbulencije u klubu, prvi čovek Partizana nije izlazio pred medije da bi eventualno dao bilo kakav komentar da umiri navijače ili najavi naredne korake Uprave.

Predsednik Partizana je već danima nedostupan, a nezvanično se saznaje da se od početka nedelje nije uopšte pojavio u klubu na svom radnom mestu, ali i da ima novi broj mobilnog telefona, do kojeg ne mogu ni ljudi iz kluba (?!).

Spekulisalo se krajem prošle godine da će Đurić biti uhapšen jer se sumnjiči za spornu privatizaciju Veterinarskog zavoda Zemun i da je zbog toga pobegao iz Srbije i potražio utočište u Rebublici Srpskoj. Đurić je to demantovao, dodajući da se "radi o potpunim budalaštinama".

Nedavno je dnevni list "Alo" objavio saznanja da bi prvi čovek Partizana mogao da se nađe iza rešetaka u junu, odmah posle završetka fudbalskog prvenstva Srbije, zbog privatizacije Veterinarskog zavoda Zemun i uzimanja milionskih kredite od državnih banaka, među kojima je i "Agrobanka", koje nikada nije vratio.

(Telegraf)