MALI ČAVA: Svašta ću da kažem kad dobijem papire!

- Nikome se ne isplati da više ostajem u klubu, da primam platu i sedim na klupi. Svi vi znate da je na moju odluku uticala činjenica da sam malo igrao - rekao je, sada već bivši, igrač Crvene zvezde

Miloš Dimitrijević se nije pokazao niti naigrao na "Marakani", pa je pred Arbitražnim sudom Fudbalskog saveza Srbije dobio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom.

Sin bivšeg igrača "crno-belih" Zorana Čave Dimitrijevića je upravo zbog male minutaže zatražio da ode iz kluba.

- Nikome se ne isplati da više ostajem u klubu, da primam platu i sedim na klupi. Svi vi znate da je na moju odluku uticala činjenica da sam malo igrao. Novi trener Sa Pintu rekao mi je da razume situaciju, ali dok ne dobijem papire u ruke za sedam ili osam dana redovno ću da izvršavam obaveze. Tada ću sve i svašta da kažem - poručio je Miloš Dimitrijević.

Miloš je doveden prošle godine kao veliko pojačanje i bio je relativno standardan, ove sezone je odigrao samo 12 utakmica u kojima je uglavnom ulazio sa klupe.

Sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zoran Stojadinović smatra da je Dimitrijević ipak mogao da sačeka kraj sezone, a ne da ide sada, u sredini prolećnog dela.

- Svako bira svoj put i sam donosi odluke! Ovo je samo moja odluka, tako sam odlučio, Bilo je onih koji su me savetovali da to ne činim, međutim, istrajao sam. Ovo mi se dešava prvi put u karijeri. Nisam verovao prošle godine da će do ovoga da dođe - iskren je Dimitrijević.

Zanimljivo je da Čava od kako više "nije igrač Crvene zvezde" nije pričao sa čelnicima kluba.

- Do sada se nisam video sa ljudima iz kluba, čekam da me pozovu na razgovor - zaključio je Dimitrijević.

(Telegraf.rs / mozzartsport.com)