"GROBARI" NA TRENINGU PARTIZANA: Hoćemo titulu!

Navijači banuli na trening svojih miljenika u "Zemunelu" i stavili im do znanja da žele i šesti pehar zaredom, a treneru Vermezoviću dali punu podršku

Partizan je posle poraza od Vojvodine skoro u potpunosti izgubio ogromnu prednost nad Crvenom zvezdom, koja je sada "tričavih" četiri boda.

Tenzija je malo porasla, ali "crno-beli" marljivo rade i očekuje ih meč za iskupljenje u Ivanjici , gde gostuju Javoru. Koliko je taj meč važan videlo se na poslednjem treningu, kojem su osim fudbalera i članova stručnog štaba, na opšte iznenađenje, prisustvovali i najverniji "grobari"!

Navijači su zatražili da razgovor obave samo sa igračima, bez stručnog štaba i sportskog direktora, sa kojima su kasnije razgovarali.

Oko 20 predstavnika najvernijih pristalica kluba iz Humske stiglo je u "Zemunelo" malo posle 11 sati, gde su sačekali da se trening završi, a onda miljenicima stavili do znanja koliko im znače titula i povratak forme, ali i jasnu poruku na kraju: "Hoćemo titulu!".

Posle igrača, na red je došao i Vladimir Vermezović, kojem se na meču sa Novosađanima skandiralo: "Ooo, ćao Vermeze", ali je sada dobio veliku podršku najvatrenijih "grobara".

Partizan je pred reprezentativnu pauzu imao velikih 11 bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i Novosađane. Posle samo tri kola razlika se smanjila na četiri boda u odnosu na Zvezdu, a sedam na Vojvodinu.

(Telegraf.rs)