DEJVIS KUP: Nole i Izner na samom startu! (FOTO)

Drugi singl meč u nastavku programa u petak igraju Viktor Troicki i Sem Kveri, dok je u subotu na programu dubl Nenad Zimonjić/Ilija Bozoljac – Braća Brajan

Novak Đoković će protiv Džona Iznera u petak od 21.30 po našem vremenu otvoriti susret Srbija-SAD u drugom kolu Svetske grupe Dejvis kupa, određeno je žrebom u Bojsiju.

Drugi singl meč u nastavku programa u petak igraju Viktor Troicki i Sem Kveri. U subotu je na programu dubl Nenad Zimonjić/Ilija Bozoljac – Braća Brajan od 21 sat. U nedelju se igraju preostala dva singl meča, a prvi će na teren izaći Đoković i Kveri od 20 sati, i ako bude potrebe, Izner i Troicki.

- Žreb je hteo da ja budem prvi, što meni odgovara. I spremao sam se za prvi meč sa Iznerom. Biće teško i neizvesnost je velika, pogotovo što oni žele revanš za poraz iz Beograda - izjavio je kratko Đoković odmah posle žrebanja.

Srbija je jedna od tri reprezentacije koja ima pozitivan skor u mečevima protiv SAD.

- Dobro smo radili. Ovde smo od subote i navikli smo se na uslove u areni. Ovo će biti veoma veliki izazov i radujemo mu se. Srbija je tim za poštovanje, a ako želimo pobedu,  moraćemo da damo sve od sebe - rekao je selektor američke Dejvis kup reprezentacije Džim Kurijer.

(Dejan Ješić, Izveštač Telegrafa iz Bojsija/sponzor puta: www.aerogaga.com)